SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

ATAMIZ İÇİN YÜRÜDÜLER

ATAMIZ İÇİN YÜRÜDÜLER
Bu haber 01 Mayıs 2019 - 13:32 'de eklendi ve 770 views kez görüntülendi.

Amasya tamiminin yüzüncü yılında “Atasının yolunda” adlı yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi. Cumartesi günü Taşova Baraklı şelalesine yürüyüş etkinliği Sabuncuoğlu Şerefeddin Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi, Amasya sağlık meslek lisesi ve Amasya Akdosd öğrencileri ile birlikte yapıldı.
60 kişilik öğretmen ve öğrenci gurubu ile yapılan yürüyüşte Amasya tamiminin yüzüncü yılına dikkat çekmek farkındalık oluşturmak ve doğa, çevre bilinci oluşturmak hedeflendi.
Amasya Sağlık Meslek Lisesi beden eğitimi öğretmeni Esra Kavak ve Akdosd başkanı Zeki Sağır öncülüğünde yapılan etkinlik geleceğin teminatı olan gençlerde heyecan ve farkındalık oluşturdu.
Direkli köyünden başlayan yürüyüş Baraklı Şelalesinde son buldu.
Öğrencilere Amasya Tamiminin önemi Amasya’nın milli mücadeledeki önemi ve çevrenin, doğanın önemi anlatıldı. Yapılan konuşma sonunda Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Efendi Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Dümen teşekkür edildi. Katılımcılara doğayla iç içe olmanın güzelliklerinin anlatılmasıyla yürüyüş etkinliği sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA